Dansstijlen

Klassiek ballet

Omdat klassiek ballet aan de basis ligt van alle andere dansstijlen en uiterst belangrijk is voor wie wil doorstromen naar de professionele danswereld, is het meer dan nodig dat de kinderen kwaliteitsvolle lessen krijgen.

Lees meer

Danstechniek

In deze lessen worden de puntjes nog eens extra op de 'i' gezet. Er wordt ingezoomd op de basistechnieken van de klassieke dans.

Lees meer

Moderne dans

Tijdens de lessen moderne dans wordt aandacht geschonken aan ritme / muziek, diverse bewegingen, cognitie en een krachtige uitstraling.

Lees meer

Neoklassiek / hedendaags

Het is complex om deze stijl te definiëren. Hedendaagse dans is vrijer dan welke dans ook. Toch hebben de docenten van Studio Minne een analoge visie.

Lees meer

Hiphop

Hiphop wordt vaak geassocieerd met stoer bewegen. Het is heel wat meer. De hiphopstijl omvat heel wat technieken. Het uitvoeren van deze stijl vraagt een enorme beheersing van het lichaam.

Lees meer

Volwassendans

Studio Minne biedt klassen aan voor dames die een basis van klassieke dans en moderne dans willen volgen. Houding, techniek, cognitie, spierversteviging en lichaamsbewustzijn vormen de pijlers binnen deze lessen.

Lees meer

Tapdansklas (in samenwerking met de tapdansklas Vlaamse Ardennen)

Vanaf 2017 kunnen kinderen, tieners, volwassenen tapdanslessen volgen in Ronse!

Lees meer